Vi er en mindre selvstændig begravelsesforretning med adresse i Åbyhøj. Den daglige drift af vores forretning varetages af Dorthe og Niels. Vi er altid klar med en kop kaffe og en snak i vores hyggelige lokaler. Det er helt uforpligtigende at kontakte os og høre om vores ydelser.
Vores fornemmeste opgave er, at skabe tryghed for de pårørende. Vi tager os af alt det praktiske således, at de pårørende kan få ro til at tage en mindeværdig afsked.  

Bedemandsbranchen har ofte været beskyldt for, at være en branche med skjulte dagsordener og høje og uigennemskuelige priser. Hos Begravelse Aarhus er ærlighed, gennemskuelighed og omsorg i fokus, det er på den måde vi vil drive vores forretning. 

Vi vil ikke tilbyde at begravelsen eller bisættelsen kan bestilles online her på vores hjemmeside. For os er det vigtigt, at vi i samtalen med de pårørende, får vendt alle de spørgsmål, der er i forbindelse med en begravelse eller bisættelse.
Præsentation
 
I Begravelse Aarhus har vi formået at samle et stærkt team af medarbejdere – to faste medarbejdere samt tilknyttede medarbejdere som træder til, hvis der er specielle ønsker eller behov omkring højtideligheden eller i den efterfølgende periode.
 
  Medarbejdere

Niels Wessberg, indehaver af Begravelse Aarhus
Jeg er uddannet sygehusportør. Et hovedtema i denne uddannelse er, at bistå mennesker i sorg og krise med hjælp og vejledning. Således har 14 års ansættelse som sygehusportør givet mig en stor personlig viden og erfaring om livets glæder og sorger.
I 8 år var jeg ansat ved Falcks Vagtcentral, Region Midtjylland. Et arbejde som bragte mig i kontakt til mange mennesker i nød og hvor præcision og empati har afgørende betydning.

 
Dorthe Stofsky, bedemand i Begravelse Aarhus
Efter en uddannelse som Social- og Sundhedshjælper og efter en årrække inden for faget, blev jeg i 2004 ansat i en lokal begravelsesforretning, hvor jeg arbejdede i ca. 9 år. Her blev jeg uddannet som bedemand. Jeg har stor erfaring i alle de praktiske gøremål, der er i forbindelse med en højtidelighed. Derudover har jeg stor erfaring i at vejlede og råde efterladte, når sorg og krise er så dominerende efter et dødsfald, at hjælp er påkrævet.

Geert Moss Mikkelsen, bedemand i Begravelse Aarhus 
 

Eva Sun Nyo, sangerinde, tilknyttet Begravelse Aarhus
Eva er en enestående sangerinde, som virkelig kan fylde et rum med sin vidunderlige stemme.
Eva bor lokalt i området og tilbyder, som solist, at synge udvalgte sange til højtideligheden.
Begravelse Aarhus anbefaler Eva, hvis man ønsker, at højtideligheden skal være uforglemmelig. Vi formidler gerne kontakten til Eva.
Følg linket her og hør selv: www.eva-sunnyo.dk/  - Ud over musikeksemplerne på hjemmesiden, er du velkommen til at forespørge på evt. specielle sangønsker.

Georg Knudsen, bedemandsassistent i Begravelse Aarhus