Før begravelsen sørger vi for alt det praktiske ud fra de ønsker og behov som måtte være, vi bistår med råd og vejledning. Under højtideligheden er vi nærværende og sørger for, at alt er som det skal være således, at I som pårørende får ro til at tage en mindeværdig afsked.

Vi ved, at tiden efter begravelsen eller bisættelsen kan være en hård periode for mange. Mange føler sig ensom og forladt. Familie og bekendte er rejst hver til sit, man sidder alene tilbage med tanker og følelser. Der er måske stadig nogle ting omkring det praktiske, som endnu ikke er løst.
 
  • I Begravelse Aarhus tilbyder vi os, også i tiden efter, at være nærværende. Vi kommer gerne ud privat til en kop kaffe og en snak. Det koster ikke noget, vi gør det gerne for at sikre, at alt er som det skal være.
  • Er der specielle ønsker omkring musik, har vi tilknytte en sangerinde til Begravelse Aarhus som gerne kommer ud til højtideligheden.
  • Mange har ikke tanke for, at tage billeder fra højtideligheden. Mange fortryder det efterfølgende. Vi vil gerne, hvis det ønskes, tage billeder. Vi vil så efterfølgende levere billederne i en smuk fotobog, som et forhåbentlig uforglemmeligt minde.